7 versete biblice pentru călătorii

Visits: 95

Dumnezeu a pus oastea Sa de îngeri la dispoziția noastră pentru a lupta în numele nostru și pentru a ne proteja, dar noi suntem cei care trebuie să-i folosim. De aceea, ori de câte ori trebuie să călătorim, fie că suntem departe sau aproape, ar trebui să ne rugăm atunci când părăsim casa noastră.

Fie că este vorba de muncă sau poate de o vacanță, nu uitați să vă puneți planurile în mâinile lui Dumnezeu și cereți-I să vă păzească plecarea și venirea și astfel să vă binecuvânteze pașii, astfel încât tot ceea ce faceți să fie spre desfătarea în prezența Lui, dar în același timp și cu multă reculegere, păstrează-ți inima în Domnul și nu ignora uneltirile vrăjmașului, așa că veghează și nu lăsa garda jos în rugăciune pentru că el este ca un leu care răcnește căutând pe cine să devoreze, pune-ți proiectele în voia lui Dumnezeu și vei prospera în tot ceea ce faci “Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac.” (Psalmi 121: 8).


1) Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale; (Psalmii 91:11)

2) Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac. (Psalmii 121:8)

3) dacă voi lua aripile zorilor şi mă voi duce să locuiesc la marginea mării, şi acolo mâna Ta mă va călăuzi, şi dreapta Ta mă va apuca. (Psalmii 139:9-10)

4) Domnul întăreşte paşii omului, când Îi place calea lui; (Psalmii 37:23)

5) Am auzit glasul Domnului, întrebând: „Pe cine să trimit şi cine va merge pentru Noi?” Eu am răspuns: „Iată-mă, trimite-mă!” (Isaia 6:8)

6) Inima omului se gândeşte pe ce cale să meargă, dar Domnul îi îndreaptă paşii (Proverbe 16:9)

7) Atunci vei merge cu încredere pe drumul tău, şi piciorul nu ţi se va poticni. (Proverbe 3:23)

Rugăciune

Bun și veșnic Dumnezeu, Preasfinte Doamne, mare este mila ta, puterea ta inegalabilă nu are sfârșit, te ador preaiubitul meu Isus, tu ești drept, bun și sublim. Tată, Îți mulțumesc că Tu ești ancora mea și încrederea mea, căci știu că nu există loc mai sigur decât cel în care să mă aflu sub umbra aripilor Tale. Te rog să mă înveți să umblu în scopul Tău și să fac voia Ta, căci într-adevăr gândurile mele sunt multe, dar numai planurile Tale sunt cele care rămân. Ajută-mă să iau deciziile corecte și să fac toate lucrurile sub îndrumarea Ta. Tată, pun această călătorie în mâinile Tale și declar că voi ajunge la destinație în binecuvântare și sub acoperământul Tău, fie ca prezența Duhului Tău Sfânt să fie călăuza mea oriunde aș merge. Îți cer ca harul și favoarea Ta să fie mereu peste viața mea și ca îngerii Tăi să fie tabăra în jurul meu și, de asemenea, în transportul în care mă voi deplasa. Îți mulțumesc, Doamne, pentru că ai promis că îmi vei păzi ieșirile și intrările mele de acum înainte și pentru totdeauna. Îți cer să mă acoperi cu sângele Tău prețios, pentru a doborî orice obstacol și orice piedică în această călătorie. În numele lui Isus, Amin!

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!