9 versete pentru Ziua Bibliei

Views: 28

Ziua Bibliei este un prilej important pentru a pune în evidență Cuvântul lui Dumnezeu, dar și un moment bun pentru a răspândi munca de traducere, de producție.

Pavel îi încurajează pe adepții lui Hristos să trăiască în armonie pe baza unității lor în credință, pentru a-i pregăti pentru lucrarea de slujire creștină și pentru a construi comunități de credință prin Evanghelia lui Isus. “Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii.” Evrei 4:12


1) Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire,
pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună. (2 Timotei 3:16-17)
2) Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii. (Evrei 4:12)
3) Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. (Psalmi 119:105)
4) Cuvintele Domnului sunt cuvinte curate, un argint lămurit în cuptor de pământ şi curăţat de şapte ori. (Psalmi 12:6)
5) Sfinţeşte-i prin adevărul Tău: Cuvântul Tău este adevărul. (Ioan 17:17)
6) Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ce se încred în El. (Proverbe 30:5)
7) Voi să păziţi şi să împliniţi toate lucrurile pe care vi le poruncesc eu; să n-adăugaţi nimic la ele şi să nu scoateţi nimic din ele. (Deuteronom 12:32)
8) Cât de mult iubesc Legea Ta! Toată ziua mă gândesc la ea. (Psalmi 119:97)
9) Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu. (Efeseni 6:17)

Rugăciune

O, bun și veșnic Dumnezeu, Preasfânt Domn! Vin la tine prin Domnul meu Isus Cristos, numai tu ești vrednic de toată slava și cinstea. Îți mulțumesc că astăzi, ca în fiecare zi, sărbătoresc cuvântul tău și în această dată specială care i-a fost dedicată, vreau să-ți aduc recunoștința mea, pentru că el este cel care în fiecare zi mă învață să te cunosc, mă schimbă, mă transformă și a fost manualul meu de credință și de conduită. Declar că pământul se va umple de cunoașterea slavei Tale așa cum apele acoperă marea și că cuvântul Tău se va răspândi în orice loc, că fiecare conducător de guvern al fiecărei națiuni va înțelege prin Duhul Tău cel Sfânt. Și să înțeleagă că numai cuvântul Tău are puterea de a aduce schimbări și de a avea impact asupra familiilor, școlilor, închisorilor, spitalelor și universităților. Îți mulțumim, Doamne, că ne-ai dat deja instrumentul puternic al cuvântului Tău, pentru că în el putem găsi adevărata libertate, restaurare și vindecare. În numele lui Isus, Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!