7 Versete pentru a le mulțumi părinților mei

Visits: 54

Părinții sunt o binecuvântare frumoasă de la Dumnezeu, iar cel mai bun lucru pe care îl putem face este să le mulțumim pentru toată dragostea și munca pe care au depus-o pentru noi. Suntem binecuvântați să avem ocazia să ne bucurăm de momente plăcute alături de ei, pentru că ne iubesc.

Ideea lui Dumnezeu a fost ca noi să ne naștem și să creștem într-o familie, astfel încât să învățăm și noi ce înseamnă dragostea, respectul și colaborarea pentru bunăstarea celorlalți.

Prin aceste versete să ne exprimăm cât de recunoscători suntem că fac parte din viața noastră.


1) Copiii copiilor sunt cununa bătrânilor, şi părinţii sunt slava copiilor lor. (Proverbe 17:6)
2) Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, cum ţi-a poruncit Domnul Dumnezeul tău, ca să ai zile multe şi să fii fericit în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău. (Deuteronom 5:16)
3) Eu şi Tatăl una suntem.” (Ioan 10:30)
4) El va întoarce inima părinţilor spre copii şi inima copiilor spre părinţii lor, ca nu cumva, la venirea Mea, să lovesc ţara cu blestem!” (Maleahi 4:6)
5) Copii, ascultaţi în Domnul de părinţii voştri, căci este drept. (Efeseni 6:1)
6) Eu vă voi fi Tată, şi voi Îmi veţi fi fii şi fiice, zice Domnul cel Atotputernic.” (2 Corinteni 6:18)
7) Să te binecuvânteze Domnul din Sion, să vezi fericirea Ierusalimului, în toate zilele vieţii tale,
şi să vezi pe copiii copiilor tăi! Pacea să fie peste Israel! (Psalmi 128:5-6)

Rugăciune

Dumnezeule Atotputernic! Vin la Tine prin Domnul meu Iisus Hristos, numai Tu ești vrednic de toată lauda și închinarea supremă. Sfinte Părinte, în această zi vreau să-Ți mulțumesc că mi-ai dat privilegiul de a avea părinți minunați, poate nu sunt perfecți, dar pentru mine vor fi întotdeauna cei mai buni. Te rog să mă înveți în fiecare zi să le onorez și să le protejez, ca să le pot răsplăti o parte din tot ceea ce au făcut pentru mine și mai presus de toate să moștenesc de la ele credința și dragostea pentru cuvântul Tău. La fel cum Isaac a moștenit credința și exemplul părinților săi Avram și Sara, oameni care au fost cheia îndeplinirii scopului Tău în viața fiului lor Isaac. Doamne, Îți mulțumesc pentru părinții mei care au fost esențiali în viața mea, Te rog să mă înveți să practic supunerea și ascultarea, pentru că acest lucru este plăcut și drept înaintea Ta. Îți mulțumesc că în mijlocul circumstanțelor și a vicisitudinilor am putut vedea cum le-ai onorat credința și încrederea, dându-le puterea de a merge mai departe, Îți cer să se bucure de o viață plină de sănătate, de provizii ca să fie întăriți în toate lucrurile și ca prezența Duhului Tău cel Sfânt să-i însoțească oriunde vor merge fiind păziți de toate vicleniile și atacurile vrăjmașului. În numele lui Isus, Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!