?Care este semnificația Psalmului 23?

Views: 400

Psalmul 23 este o poezie frumoasă care vorbește despre modul în care Dumnezeu se raportează la cel care îi dăruiește viața sa. În momentele în care vă simțiți speriați sau îngrijorați, Psalmul 23 vă ajută să înțelegeți că Dumnezeu este în control și că nu va da greș. Vedeți în acest minunat psalm cum Dumnezeu vă iubește, vă îngrijește și vă protejează.

Domnul este păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic.
El mă paşte în păşuni verzi şi mă duce la ape de odihnă;
îmi înviorează sufletul şi mă povăţuieşte pe cărări drepte, din pricina Numelui Său.
Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine. Toiagul şi nuiaua Ta mă mângâie.
Tu îmi întinzi masa în faţa potrivnicilor mei; îmi ungi capul cu
Da, fericirea şi îndurarea mă vor însoţi în toate zilele vieţii mele, şi voi locui în Casa Domnului până la sfârşitul zilelor mele. (Psalmi 23)

Providența și restaurarea

Dumnezeu este ca un păstor care are grijă de oile sale cu mare afecțiune. Și dacă îl iubești pe Isus, ești una dintre oile Lui. Dumnezeu te susține și te ajută să găsești tot ce ai nevoie pentru a trăi. De asemenea, El vă dă odihnă și pace.

Protecția lui Dumnezeu

Așa cum un păstor își protejează oile atunci când trec prin locuri periculoase, tot așa și Dumnezeu veghează asupra ta atunci când te confrunți cu situații periculoase. Învățăturile sale te ghidează și te îndrumă, protejându-ți viața în ceasul necazului. Dumnezeu nu te abandonează niciodată.

Fidelitate în orice moment

Dumnezeu își binecuvântează oile! El iubește să facă lucruri bune și are o sumedenie de binecuvântări deosebite pregătite pentru tine. Dar cea mai mare binecuvântare dintre toate este prezența iubirii lui Dumnezeu în viața ta, acea mare iubire care nu dă greș niciodată.

Lasă-L pe Dumnezeu să fie Păstorul tău!

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 5 Promedio: 4.2]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!