Consecințele teribile de a permite furiei să ne conducă la păcat

Visits: 5

Efeseni 4:26-27 „Mâniaţi-vă şi nu păcătuiţi!“  Nu lăsaţi să apună soarele peste mânia voastră!  Nu daţi ocazie diavolului 

Dacâ permitem mâniei să ne controleze și să ne conducă la păcat este un act de imaturitate spirituală. Astăzi, Domnul vă va binecuvânta cu controlul de sine, astfel încât să puteți rămâne calm în momente de stres.

Nu lăsați soarele să  apună în timp ce încă sunteți supărat, pentru că mânia dă loc diavolului. ” Mai târziu, în Efeseni 4:31, spune: “Fii liber de toată amărăciunea, furia, mânia, cuvintele aspre, calomnia și tot felul de nelegiuiri”.

Mânia sau furia sunt cele mai comune și distrugătoare emoții. Când lăsăm mânia să preia controlul asupra vieții noastre, dăm  ocazia lui Satan să ne domine. Suntem obișnuiți să descriem oamenii furioși ca având un caracter puternic, dar aceștia sunt cei care au slăbiciune de caracter deoarece nu pot supune mânia păcii pe care Dumnezeu nu o dă, iertarea față de bunătate și răbdare. Dacă ne uităm îndeaproape, problema nu este că ne înfuriăm, deoarece este o emoție normală și există situații care ne fac să ne înfuriăm, important este să ne amintim că nu ar trebui să mergem mai departe; la punctul de a insulta și a spune cuvinte dureroase pentru câ sunt  distructive pentru aproapele nostru.

Putem vorbi sau mustra pe cineva pentru faptele lor rele, dar nu este nevoie să-l umiliți sau să-l distrugeți cu cuvintele voastre. Trebuie să atingem punctul de conflict și să evităm violența, pentru a nu provoca probleme majore. A nu pierde controlu este cheia pentru a nu păcătui. Este necesar să avem un moment pentru a potoli emoția, pentru a cere ajutor de la Dumnezeu și pentru a gândi în mod clar. Să lăsăm lucrurile nedrepte în mâinile Domnului și să nu ne răzbunăm cu mânie sau cu mâinile noastre.

Renunțăm la furie, lipsă de control, furie și violență fizică și verbală.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 3]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!