Cristos este motivul laudei noastre

Views: 10

Atunci când ne exprimăm lauda față de Dumnezeu, ne străduim să Îi răsplătim pentru tot ceea ce a făcut. Acest sacrificiu implică trupul nostru, gândurile și emoțiile noastre. A-L lăuda pe Dumnezeu înseamnă a-I oferi din noi înșine.

Lăudaţi pe Domnul! Lăudaţi pe Dumnezeu în Locaşul Lui cel Sfânt, lăudaţi-L în întinderea cerului, unde se arată puterea Lui!
Lăudaţi-L pentru isprăvile Lui cele mari, lăudaţi-L, după mărimea Lui nemărginită!
Lăudaţi-L cu sunet de trâmbiţă, lăudaţi-L cu lăuta şi harpa!
Lăudaţi-L cu timpane şi cu jocuri, lăudaţi-L cântând cu instrumente cu corzi şi cu cavalul.
Lăudaţi-L cu chimvale sunătoare, lăudaţi-L cu chimvale zăngănitoare!
Tot ce are suflare să laude pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul!
(Psalmi 150:1-6)

A dedica tot ce avem mai bun pentru Dumnezeu este o altă formă de laudă. Poate că avem o voce mai slabă sau nu suntem buni instrumentiști, dar atunci când dăm tot ce avem mai bun pentru Dumnezeu, Îi oferim o laudă adevărată. El ne examinează inima și intențiile noastre. Așa că ieșiți din zona inerției și răsplătiți-L pe Dumnezeu pentru tot ceea ce ați primit.

Când ne uităm în urmă și vedem prin câte am trecut, nu avem decât motive să-I mulțumim. Am fost salvați din întuneric și conduși la lumina mântuirii, Isus Hristos!

Căci Dumnezeu, care a zis: „Să lumineze lumina din întuneric”, ne-a luminat inimile, pentru ca să facem să strălucească lumina cunoştinţei slavei lui Dumnezeu pe faţa lui Isus Hristos. (2 Corinteni 4:6)

Lăudați pe Dumnezeu cu cele mai bune

  • Căutați modalități de a-L lăuda pe Dumnezeu. Putem cânta, dar există și alte moduri de a ne exprima lauda.
  • Obișnuiți să mulțumiți și să-L lăudați pe Dumnezeu. Stabilirea acestei bune rutine ne influențează întreaga zi.
  • Canalizează ceea ce faci cel mai bine pentru casa lui Dumnezeu. Există multe moduri în care putem contribui la extinderea Împărăției prin utilizarea abilităților noastre.

Să ne rugăm:

Doamne Isuse, vreau să laud și să măresc numele Tău puternic. Ai făcut minuni și vreau să recunosc că, fără prezența ta, nu aș fi reușit. Pentru asta, primește lauda și recunoștința mea. Amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 2 Promedio: 4.5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!