Versete de recunoștință pentru viața pe care ne-a dat-o Dumnezeu

Views: 37

Cât de generos este Dumnezeul nostru! Viața însăși emană din harul său. În mijlocul agitației zilnice, neglijăm adesea să ne exprimăm recunoștința pentru viață, pentru hrana și ajutorul pe care îl primim zilnic.

Este esențial să decideți în inima voastră să vă exprimați recunoștința față de Dumnezeu pentru faptul că existați. Fie ca aceste versete să te motiveze și să te determine să cultivi un spirit de recunoștință și laudă față de Domnul nostru.

Viața este darul cel mai prețios pe care îl primim de la Dumnezeu. În agitația zilnică, adesea trecem cu vederea să îi mulțumim pentru acest dar minunat și pentru toate binecuvântările pe care le primim în fiecare zi. Cu toate acestea, recunoștința ne poate umple inimile și ne poate aduce mai aproape de El. În acest articol, vom explora câteva versete biblice care ne îndeamnă să fim recunoscători pentru viață și pentru toate binecuvântările pe care le primim de la Dumnezeu.


Îți mulțumesc, Doamne Dumnezeul meu…

1. Pentru că m-ai creat

2. Căci Tu veghezi asupra mea și ești refugiul meu.

3. Pentru că viața vine de la tine și mă călăuzești cu lumina ta.

4. Datorită vieții din belșug pe care am găsit-o în Tine

5. Căci lucrarea Ta în mine este minunată

6. Pentru protecția Ta constantă

7. Pentru că Tu îmi arăți calea spre Tatăl.

8. Pentru că m-ai călăuzit în tinerețea mea

9. Pentru că cuvântul Tău mă umple de viață

10. Pentru că mă iubești

11. Căci în Tine viața mea are nădejde și mângâiere.

12. Prin îndurarea Ta și prin harul Tău mântuitor

13. Pentru că Tu ți-ai dat viața pentru mine și trăiești în mine.

14. pentru că m-ai scos din întuneric.

Slavă Domnului pentru viața veșnică!

Dacă L-ai acceptat pe Isus ca Domn și Mântuitor al tău, recunoști că El nu numai că ți-a transformat viața pe pământ, dar ți-a asigurat și viața veșnică. Ce speranță minunată! Prin intermediul următoarelor versete, vă puteți aprofunda înțelegerea vieții veșnice pe care Dumnezeu v-a dat-o prin Isus. În fiecare zi, mulțumește-i lui Dumnezeu pentru acest dar incomparabil.


În încheiere, să ne plecăm inimile în recunoștință pentru darul neprețuit al vieții pe care ne-a oferit-o Dumnezeu. În fiecare răsărit de soare și în fiecare clipă de bucurie sau încercare, să fim conștienți de harul și binecuvântările Sale. Cu fiecare bătaie a inimii, să rămânem recunoscători pentru fiecare zi trăită și pentru fiecare lecție învățată. Cu cuvinte de mulțumire, să împărtășim lumii întregi frumusețea și recunoștința noastră pentru viață și pentru iubirea divină ce ne înconjoară. Toată slava îi aparține numai lui Dumnezeu Amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!