Lumina ochilor lui Dumnezeu

Views: 35

Căci partea Domnului este poporul Lui, Iacov este partea Lui de moştenire. El l-a găsit într-un ţinut pustiu, într-o singurătate plină de urlete înfricoşate; l-a înconjurat, l-a îngrijit şi l-a păzit ca lumina ochiului Lui. (Deuteronomul 32:9-10)

Versetele de astăzi fac parte din binecunoscutul cântec al lui Moise. În el, auzim despre protecția lui Dumnezeu și despre cum ne ține în mâinile Sale grijulii. Dumnezeu ne protejează ca pe lumina ochiului Său. V-ați gândit vreodată la acest lucru? Pupila este o parte sensibilă a ochilor noștri care primește protecție constantă din partea restului corpului. De îndată ce ceva ne amenință ochii, pleoapele se închid din reflex, ne întoarcem fața, o protejăm cu mâna, curg lacrimi etc.

Întregul corp reacționează pentru a proteja un mic organ. Aceasta este o ilustrare interesantă a modului în care Dumnezeul nostru ne iubește în Hristos și ne protejează în totalitate în mijlocul tuturor circumstanțelor.

Dacă îți încredințezi viața numai și exclusiv Domnului, te afli protejat în mâinile Sale puternice. Ajutorul și protecția noastră vin de la Domnul care a creat cerurile și pământul. El este capabil să dea odihnă inimii tale și să-ți protejeze calea chiar și atunci când drumul devine dificil.

Protejat de Dumnezeu ca lumina ochiului Său

  • Meditează la acest pasaj din Biblie și gândește-te la protecția lui Dumnezeu.
  • Aveți încredere! Dumnezeu este mai presus de toate lucrurile din această lume și se îngrijește de tine.
  • Roagă-te și pune-ți încrederea în faptul că Domnul are grijă de viața ta.
  • Mulțumiți-i lui Dumnezeu în mod constant. Dumnezeu ne izbăvește de multe lucruri pe care nici măcar nu ni le putem imagina.
  • Citiți și studiați Biblia. Căutați să-L cunoașteți mai mult pe Dumnezeu prin Cuvântul Său.
  • ¡Domnul te ocrotește! El ne tratează cu dragoste, ne dă har, mângâiere și pace. ¡Crede în asta!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!