Trump dă startul campaniei sale din 2024 împotriva ideologiei de gen: “Dumnezeu a creat bărbatul și femeia”.

Visits: 2

Fostul președinte Donald Trump a fost clar cu privire la intenția sa de a învinge ideologia de gen în cazul în care va redeveni președinte al Statelor Unite. Remarcile sale au fost făcute la un eveniment de campanie pentru 2024 în Carolina de Sud, unde a descris ceea ce are nevoie America: un luptător care va lupta împotriva a tot ceea ce este în neregulă cu țara.

Fostul președinte a spus în mijlocul discursului său că “reafirmăm că Dumnezeu a creat două genuri, numite bărbat și femeie”, a spus el.

El a dat asigurări că “nu vom permite bărbaților să participe la sporturile feminine și, astfel, vom salva demnitatea femeilor și a sporturilor feminine”.

Trump, din partea Partidului Republican, în timpul apariției sale, a acuzat stânga lui Biden, de îndoctrinarea tinerilor, și le-a promis militanților săi: “vă vom lua mâinile marxiste de pe copiii noștri”, a spus el.

În timpul discursului, fostul președinte american a declarat că vrea să se opună “stângii, presei, statului profund, globaliștilor și Chinei”. Ca de obicei în aparițiile sale, Trump s-a angajat să apere America de toate aceste “amenințări”.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!