Ai încredere în Dumnezeu în timp ce treci prin deșert

Visits: 8

Există căi în viață pe care nu am vrea să le parcurgem din cauza greutăţilor pe care le întâmpinăm, dar nu poți să rămâi la mijloc,trebuie să ai încredere în Dumnezeu și să mergi cu răbdare.

Care este Egiptul tău?

Pentru israeliți, Egiptul devenise sinonim cu sclavia și durerea și își doreau libertatea; Dumnezeu nu a fost indiferent la dorința lor, deoarece se încadra în planurile și scopurile sale, așa că și-a folosit slujitorul Moise ca lider pentru a-și elibera poporul.

Cu toate acestea, israeliții au pierdut din vedere obiectivul și s-au concentrat mai mult pe locul în care se aflau (în deșert) înainte de a-și îndrepta atenția spre unde mergeau, țara promisă.

Copiii lui Israel le-au zis: “Cum de n-am murit loviti de mana Domnului in tara Egiptului, cand sedeam langa oalele noastre cu carne, cand mancam paine de ne saturam? Caci ne-ati adus in pustiul acesta ca sa faceti sa moara de foame toata multimea aceasta.” (Exodul 16:3)

Ai încredere în Dumnezeu în fiecare pas pe care îl faci

Este probabil ca astăzi să treceți printr-un deșert, să-l numiți boală, probleme de finanțe sau familie sau altă situație; este foarte important să vă concentrați asupra puterii lui Dumnezeu.

Când încrederea ta este pusă în Domnul, armele tale principale vor fi rugăciunea, Cuvântul Lui, mijlocirea fraților și astfel vei fi întărit. Veți vedea și veți fi martorii răspunsului în timp util al Tatălui vostru Ceresc.

Ai încredere în Dumnezeu pe măsură ce treci prin deșert și vei vedea că promisiunile sale se împlinesc în orice situație treci.

Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine; si raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc, nu te va arde, si flacara nu te va aprinde. Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, Sfantul lui Israel, Mantuitorul tau! Eu dau Egiptul ca pret pentru rascumpararea ta, Etiopia si Saba, in locul tau. (Isaia 43:2-3)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!