17 versete din Biblie pentru călătorii

Visits: 24

Dumnezeu a pus armata Sa de îngeri la dispoziția noastră pentru a lupta în numele nostru și pentru a ne proteja, dar noi suntem cei care trebuie să ne folosim de ei. Prin urmare, ori de câte ori trebuie să călătorim, fie că suntem departe sau aproape, ar trebui să ne rugăm atunci când părăsim casa noastră.

Fie că este vorba de muncă sau de vacanță, nu uitați să îi încredințați planurile voastre lui Dumnezeu și cereți-I să vă păzească plecarea și intrarea, binecuvântându-vă pașii, astfel încât tot ceea ce faceți să fie pe placul Lui, dar și pe placul vostru. Păstrează-ți inima în Domnul și nu subestima vicleniile vrăjmașului.

Fiți vigilenți și nu neglijați rugăciunea, pentru că el dă târcoale ca un leu care răcnește, căutând pe cine să devoreze. Încredințează-ți planurile în voia lui Dumnezeu și vei prospera în tot ceea ce întreprinzi: “Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac.” (Psalmul 121:8).💬 Comentează și spune-ne care verset te-a impresionat cel mai mult sau cum l-ai aplicat în propriile călătorii. Experiențele tale pot inspira și alți în călătoriile lor!

🌐 Dacă simți că acest articol ar putea aduce lumină în călătoriile altora, nu ezita să îl distribui pe rețelele sociale.

Cu căldură,
[CALEAINGUSTA.COM] 🌟

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!