Actorul Jon Voight critică modul în care Hollywood-ul a făcut ca “Satana să apară pentru a diviza și a-l alunga pe Dumnezeu din școli”.

Views: 29

Actorul premiat cu Oscar Jon Voight a criticat “apariția Satanei” la Hollywood și s-a pronunțat împotriva a ceea ce el consideră a fi o forță de dezbinare în America.

Voight a făcut comentariile sale într-o conversație cu gazda Newsmax Rob Schmitt, după ce Schmitt a spus că o mare parte din tulburările culturale cu care se confruntă America își au rădăcinile în Tinseltown.

“Știți, o mare parte din această putrefacție culturală provine de unde locuiești în sudul Californiei, de afacerile în care lucrezi. Nu vreau să spun asta ca o insultă, este doar un fapt”, a spus el.

Voight, care nu este străin să vorbească despre politică și credință, a precizat că nu poate fi învinuit pentru ceea ce se întâmplă și a continuat să detalieze ceea ce a numit evoluții “tulburătoare”.

“În perioada vieții mele, am văzut o schimbare uriașă în această țară. Și totul a fost destul de deranjant”, s-a exprimat el.

Actorul a continuat spunând că “agenda KGB-ului”, fosta agenție de securitate sovietică, este “de a diviza America, de a-i diviza pe cetățenii americani, prin intermediul presei, prin intermediul școlilor, și de a împărți țara în funcție de rasă, vârstă și sex”.

“Pe ce se bazează marxismul, care este forța motrice din spatele lui? Cu siguranță nu este Dumnezeu, de aceea avem o mulțime de ateisme care apar”, a întrebat actorul.

Iar pe lângă ateism, actorul avertizează asupra prezenței răului.

“Avem acum o apariție uimitoare a lui Satan în comunitatea noastră. Este o perioadă dificilă”, a spus el.

În ciuda acestor dificultăți, actorul a spus că are “mari speranțe” atunci când oamenii știu că are loc.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!