Viața ta are valoare și a fost plătită cu dragoste

Hits: 7

Dar nu pot să se răscumpere unul pe altul, nici să dea lui Dumnezeu preţul răscumpărării. Răscumpărarea sufletului lor este aşa de scumpă, că nu se va face niciodată. Nu vor trăi pe vecie, nu pot să nu vadă mormântul. (Psalmii 49.7-9)

¿Cine ar putea plăti prețul unei vieți? ¿Cât valorează o viață? Cu siguranță, valoarea vieții este dincolo de ceea ce putem plăti, dar Dumnezeu a plătit prețul și ne-a salvat de la moarte.

Isus S-a dat pe Sine însuși pentru noi ca plată: viață pentru viață. Oferindu-Se pe Sine ca jertfă în locul nostru, Isus ne-a scăpat de condamnarea veșnică (Isaia 53:5). Nimeni altcineva nu ar fi putut plăti acest preț, decât numai Dumnezeu.

Dumnezeu nu ne cere bani pentru viețile noastre, dar vrea ca noi să recunoaștem ceea ce a făcut El. Atunci când credem în jertfa Sa și Îl acceptăm pe Isus ca Mântuitor al nostru, trecem să ne bucurăm gratuit de această viață fără sfârșit.

Datorită Lui, primim viața veșnică – ¡totul pentru dragoste!

Viața ta are valoare, iar Isus a plătit prețul.

  • Citiți Biblia. În ea citim despre cât de mult valorăm pentru Dumnezeu.
  • Recunoașteți sacrificiul pe care Isus l-a făcut pentru voi. Arată-ți recunoștința.
  • Vorbește cu vecinul tău despre sacrificiul lui Isus. Cu toții suntem valoroși pentru El.

Să ne rugăm:

Doamne Isuse, îți mulțumesc mult pentru dragostea și harul Tău. Ai plătit pentru viața mea un preț pe care eu nu-l puteam plăti. Sacrificiul Tău m-a salvat, așa că Te laud cu viața mea. Îți mulțumesc, ¡Isus!

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!