Fostul creator Nickelodeon lansează un serial pentru a-i ajuta pe copii să învețe Biblia

Views: 19

Butch Hartman, creatorul celui mai de succes show pentru copii de la Nickelodeon, își îndreaptă creațiile către producția de conținut creștin pentru copii, cu lecții biblice care îi învață cum să aibă o relație cu Dumnezeu.

Butch Hartman știe cum să facă divertisment de succes pentru copii. În calitate de creator al celui mai de succes serial animat pentru copii de la Nickelodeon, “The Fairly OddParents”, el se concentrează acum pe crearea a cât mai mult conținut creștin pentru copii și familii.

Împreună cu soția sa, Julieann, a lansat recent serialul animat de 40 de episoade “The Garden”, cu scopul de a învăța Evanghelia copiilor într-un mod pe care aceștia să îl poată înțelege. Proiectul include, de asemenea, o aplicație și o Biblie cu ilustrații ale personajelor din serial.

“The Garden” spune povestea a două personaje, leul Lenny și oaia Lucy. Aceștia trăiesc într-o grădină în care crește tot ce este frumos și vorbesc zilnic cu Dumnezeu.

Dumnezeu, pe care ei îl numesc “Șeful”, coboară ca un curcubeu, le vorbește și le dă o sarcină, pe care de obicei nu reușesc să o îndeplinească, până când reflectă asupra scripturii care îi învață care este cea mai bună cale de a-și atinge scopul.

Versetele biblice sunt împărtășite prin cântece, ceea ce îi ajută pe copii să memoreze mai ușor versetele.

“Scopul nostru este să introducem Scripturile în inimile copiilor cât mai devreme posibil”, a spus Butch.

“Copiii învață să-L caute pe Dumnezeu și să vorbească cu El”, a explicat Julieann.

Într-un interviu acordat publicației The Christian Post, cuplul a împărtășit modul în care Dumnezeu i-a călăuzit să creeze un conținut care să îi apropie pe copii de Scriptură într-un limbaj ușor de înțeles și atrăgător pentru ei.

După mulți ani de succes cu producțiile sale de la Hollywood, Butch spune că L-a întâlnit pe Isus și că inima lui a fost schimbată, așa că a decis să înceapă să creeze conținut care să dezvăluie Împărăția lui Dumnezeu.

Referindu-se la Biblie, el a spus că The Garden este o modalitate de a găsi calea îngustă care duce la mântuire, iar soția sa a adăugat că menținerea minții copiilor asupra lui Iisus este “ceva care îi va trage și îi va susține”.

“Vrem să ne asigurăm că familiile și copiii știu că Dumnezeu este mereu prezent. Biblia spune că El este același ieri, astăzi și în veci. Lumea încearcă să vă facă să credeți că Dumnezeu a dispărut, dar El nu a dispărut”, au spus ei.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!