Laudatul este o parte fundamentală a închinării la Dumnezeu

Views: 6

Citim undeva că cuvintele ne fac să gândim și muzica ne face să simțim. Pe baza acestui fapt, am spune că atunci când îi cântăm lui Dumnezeu, exprimăm dragostea pe care o simțim. Cu toate acestea, există oameni cărora le este jenă să cânte la slujbâ. Dacă crezi că nu cânți bine, atunci fă-o foarte liniștit, dar nu înceta să o faci.

Este foarte important să-i cânți lui Dumnezeu

Pentru israeliți, cântatul a fost o parte fundamentală a închinării lor. Toți Psalmii regelui David sunt inspirații pentru cântări, dedicate lui Dumnezeu. Mulți le descriu ca fiind cântece din inima lui Israel. Când citim, există multe pasaje care ne spun că au folosit cântecul pentru a sărbători, a mulțumi, a venera.

si, cand cei ce sunau din trambite si cei ce cantau, unindu-se intr-un glas ca sa mareasca si sa laude pe Domnul, au sunat din trambite, chimvale si celelalte instrumente si au marit pe Domnul prin aceste cuvinte: “Caci este bun, caci indurarea Lui tine in veci!”, in clipa aceea Casa, si anume Casa Domnului, s-a umplut cu un nor. (2 Cronici 5:13)

Cântatul trebuie să fie o parte fundamentală a închinării la Dumnezeu pentru noi toți. Dacă o practicăm, vom realiza că inimile noastre sunt pline de cântece pentru Creatorul nostru. Când îi cântăm lui Dumnezeu, Duhul Sfânt ne încurajează, ne umple și ne ajută să facem acest lucru din toată inima.

Lauda este esențială pentru a ne armoniza spiritul cu Dumnezeu.


În slujbe, partea laudelor este timpul pregătirii sufletului și inimii noastre pentru a fi în ton cu Tatăl nostru. Este ceea ce ne determină să înțelegem mai bine mesajul pe care îl vom auzi prin pastor. Nu credeți niciodată că este doar cântat. Este dedicarea iubirii și închinării lui Dumnezeu.

Există oameni care nu înțeleg de ce există slujbe în care Domnul este cântat cu atât de multe instrumente. Și este că tot ce are viață, tot ce respiră trebuie să-L laude pe Dumnezeu. Mare este puterea Lui și mare și minunată dragostea Lui pentru noi toți, de aceea cântatul ar trebui să fie o parte fundamentală a închinării lui Dumnezeu.

Laudati-L cu sunet de trambita, laudati-L cu lauta si harpa! Laudati-L cu timpane si cu jocuri, laudati-L cantand cu instrumente cu corzi si cu cavalul. Laudati-L cu chimvale sunatoare, laudati-L cu chimvale zanganitoare! Tot ce are suflare sa laude pe Domnul! Laudati pe Domnul! (Psalmii 150:3-6)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!