Satisfacție în Hristos – (Ioan 6:35)

Views: 11

Isus le-a zis: „Eu sunt Pâinea vieţii. Cine vine la Mine nu va flămânzi niciodată; şi cine crede în Mine nu va înseta niciodată. (Ioan 6:35)

Isus este cel care ne satisface foamea și setea spirituală. În cadrul învățăturii sale despre “pâinea vieții”, mulțimea l-a căutat pentru că văzuse miracolul înmulțirii și se mulțumise cu pâinile și peștii.

Cu toate acestea, Isus a arătat că mai importantă decât pâinea care dă viață trupului muritor este pâinea care dă viață veșnică. Din nefericire, această învățătură a părut prea “grea” pentru mulți dintre ascultători (Ioan 6:60-66). Unii au fost scandalizați de cuvintele Domnului și au încetat să-L mai urmeze.

Așteptările lor se concentrau mai degrabă pe interesul lor natural imediat: hrana. Ei au uitat de starea lor de înfometare și moarte spirituală, fiind atât de departe de Dumnezeu.

În același mod, mulți vin astăzi la Hristos căutând soluții rapide la problemele lor personale. Ei uită că cel mai important lucru este să meargă la Isus și să creadă în El pentru o satisfacție completă și eternă.

¿Cine sau ce te satisface?

  • Meditează un moment: cine sau ce îți satisface inima?
  • Rugați-vă și căutați-L pe Isus așa cum o persoană flămândă caută mâncare…
  • Amintiți-vă că proviziile pământești vă pot aduce ușurare, dar nu vă vor oferi niciodată o satisfacție deplină.
  • Isus este un bun mai mare, capabil să umple toate golurile din viața ta.
  • Obiceiurile păcătoase dau un fals sentiment de fericire, dar consecințele lor vor fi amare. Adevărata fericire se găsește doar cu Isus!

Pentru rugăciune:

Doamne Dumnezeule, îți mulțumim pentru pâinea vie pe care ai trimis-o din ceruri pentru a ne hrăni cu viață din belșug. Isus este sursa oricărei satisfacții. Ajută-mă să merg la el cu credință și să mă hrănesc zilnic cu Cuvântul său. Îți mulțumesc pentru mântuirea și satisfacția pe care o am în Isus Hristos. El mă va susține în fiecare zi și voi fi mai fericit. În numele lui Isus, amin.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!