Creștinul secret există, el este ascuns în întuneric

Views: 11

Știați că creștinul secret există? Ei sunt cei care își ascund Biblia atunci când merg sau pleacă de la biserică, vecinii, prietenii și familia nu știu că sunt credincioși în Dumnezeu, sunt cei care preferă să tacă și se simt bine în timp, ce trec neobservați.

El este și creștinul care duce o viață dublă, pentru că arată chipul unui sfânt în interiorul bisericii, dar în afara ei este egoist, lipsit de respect și agresiv, printre altele.

¿Ești un creștin secret sau lumina lui Hristos?

Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Şi oamenii n-aprind lumina ca s-o pună sub obroc, ci o pun în sfeşnic, şi luminează tuturor celor din casă. Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri. (Matei 5:14-16)

Este inexplicabil ca cineva să aprindă lumina intr-o camera pentru a o pune sub masa sau pentru a o ascunde, pentru ca lumina are un scop si este sa lumineze casa. Biblia ne învață că, în calitate de copii ai lui Dumnezeu, suntem lumina lumii, prin urmare, un credincios nu poate fi un „creștin secret”.

Este timpul să dai lumină

Vă încurajez să fiți lumină în mijlocul acestui mare întuneric care ne înconjoară, încât oamenii să știe că există speranță pentru viața lor în ciuda adversității, pentru că mai avem vești bune de dat și este iubirea lui Dumnezeu.

Este timpul să nu mai fii un creștin secret și să-ți îndeplinești obligația de a lumina lumea, te încurajez să ieși și să-L predici pe Hristos cu cuvintele și cu faptele tale, pentru că un copil al lui Dumnezeu trebuie să iasă în evidență din mulțime. Împărtășiți-vă credința și fiți binecuvântați acolo unde vă aflați. Domnul să vă binecuvinteze.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!