¿Te gândești să participi la petrecerea de Halloween?

Views: 18

Deși aparent petrecerea de Halloween pare inocentă și inofensivă, originea acestei sărbători este legată de credințele false despre morți și spiritele rele.

Halloween-ul este un festival pentru a se închina demonilor și a promova întunericul. Prin urmare, nu putem face parte din acestă sărbătoare și să îi facem pe alții să se poticnească în credința lor. Biblia spune:

Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia, ci sa va prefaceti, prin innoirea mintii voastre, ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea buna, placuta si desavarsita. (Romani 12:2)

A participa la petrecerea de Halloween înseamnă a avea comuniune cu demonii.

Sistemul, cultura și modul de gândire al acestei lumi vor încerca să ne conformeze obiceiurilor acestei lumi; Dar, trebuie să rezistăm și să acționăm cu înțelepciune.

De aceea, preaiubitii mei, fugiti de inchinarea la idoli. 15 Va vorbesc ca unor oameni cu judecata; judecati voi singuri ce spun. (1 Corinteni 10:14-15)

La fel ca cina Domnului, sau alte activități pe care le facem pentru a fi în unitate și comuniune cu Isus, obiceiurile păgâne sau sărbătorile oferite idolilor vorbesc despre unitate cu demonii.

Apostolul Pavel din 1 Corinteni 10:20 avertizează împotriva părtășiei cu demonii, că toate lucrurile oferite demonilor sunt pentru ei, nu pentru Dumnezeu.

Pe de altă parte, demonii profită de aceste festivaluri și obiceiuri pentru a înșela și a înrobi oamenii. Prin urmare, toți închinătorii idolilor sau participanții la aceste festivaluri sunt slăvitori demonii.

¡Nu participa!

Probabil crezi că a merge să vezi petrecerea de Halloween nu este rău și cu siguranță nu ai nicio intenție să te închini demonilor. Totuși, dacă un om intră în foc, nu contează dacă intenționează să se ardă sau nu, el va arde oricum.

Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos. Toate lucrurile sunt ingaduite, dar nu toate zidesc. (1 Corinteni 10:23)

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!