Bătută și arsă de soț până la moarte, ea și-a găsit restaurarea în Hristos: “Sunt o mărturie vie a iubirii Lui”.

Views: 31

O femeie care a îndurat o relație abuzivă și chiar violență gravă a fost vindecată fizic și spiritual când L-a întâlnit pe Isus.

Katie a fost fericită în primii ani de căsnicie, până când atitudinea lui s-a schimbat și a devenit din ce în ce mai violent, ajungând să o bată în fața propriilor ei copii.

De fiecare dată când credea în scuzele sincere ale soțului ei, atacurile se înrăutățeau; o dată a înjunghiat-o chiar.

Situația a escaladat până în punctul în care a părăsit casa cu copiii ei și a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei, dar asta nu l-a împiedicat pe acesta să afle despre ascunzătoarea ei cu fiicele sale.

Înainte de a fugi din nou, bărbatul a aruncat un calorifer asupra ei, făcându-o să aproape moară într-un incendiu; a fost în comă timp de câteva săptămâni, iar arsurile erau atât de grave încât nu credea că va mai putea suporta durerea.

“Am avut arsuri de gradul doi și trei. Cu cât pielea mea se vindecă mai mult, cu atât mă doare mai tare. Am avut arsuri pe cap, pe față, pe mâini, pe stomac și pe coapse. Durerea a fost insuportabilă”, a spus ea în mărturia surprinsă de God TV.

Ani de zile s-a simțit deprimată din cauza înfățișării sale și l-a întrebat constant pe Dumnezeu de ce i s-a întâmplat așa ceva, pentru că se simțea pierdută și chiar și fiicele ei plângeau când o vedeau într-o asemenea stare.

În timpul unei conferințe pentru femei la o biserică locală, ea L-a primit pe Hristos și a fost vindecată din toate punctele de vedere, a găsit libertatea și dragostea lui Isus care a determinat-o să-și ierte soțul, astăzi el rămânând în închisoare.

Apoi, Dumnezeu a învățat-o să se vadă pe sine așa cum o vede El, iar ea a simțit imediat că este o persoană nouă și a înțeles de unde provine curajul ei.

“În acel moment, Dumnezeu mi-a dat bucuria și dragostea pe care mi le doream dintotdeauna. M-am putut vedea prin ochii lui Dumnezeu, sentimentul a fost copleșitor și m-am simțit ca o persoană nouă. Nici măcar nu mă așteptam să mă simt așa. Acum, mă iubesc pe mine însămi. Cine sunt, valoarea mea este înrădăcinată în Hristos. Sunt o mărturie vie că dragostea Lui nu dă greș niciodată”, a conchis ea.

Astăzi, 14 ani mai târziu, trăiește fericită alături de copiii și nepoții săi.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!