Un ateu aproape de moarte susține că l-a întâlnit pe Iisus și acum călătorește prin lume pentru a mărturisi

Visits: 6

William Wood, un bărbat care a crescut fără un trecut creștin, a dus o viață de droguri și nu a crezut niciodată în Dumnezeu, are o întâlnire neașteptată care îi schimbă viața pentru totdeauna. El ia o supradoză de droguri și este lovit de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului.

Potrivit God TV, William a fost dus la spital, unde medicii i-au spus că rinichii și ficatul îi cedează. A fost transferat la un alt spital și a fost pus pe lista de donatori de rinichi. În cele două săptămâni cât a stat la terapie intensivă, William nu s-a rugat niciodată la Dumnezeu și nu a cerut ajutor.

Cu toate acestea, într-o noapte, înainte de a se culca, William a văzut o lumină puternică în fața patului său de spital. El a crezut că este vorba de o revenire în trecut din cauza medicamentelor pe care le folosea. Cu toate acestea, experiența a fost diferită, era dragoste care venea din lumină și o prezență pe care nu o mai simțise niciodată. Și-a simțit întregul corp tremurând sub puterea ei. Apoi, un bărbat a intrat în cameră și a mers până la marginea patului. Nu i-a spus nimic lui William și s-a așezat pe podea. Apoi peretele s-a deschis și un râu de apă a început să se reverse în cameră. Bărbatul și-a scufundat mâinile în apă, și-a spălat brațele și o voce audibilă i-a vorbit lui William și i-a spus: “Apele pe care le vezi te vor purifica și te vor curăța dacă îl vei primi pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor”.

După această întâlnire, William L-a acceptat pe Isus ca Domn și Mântuitor și a recunoscut că El este Dumnezeu. El a început să se închine și să-L laude pe Isus, spunând: “Rege al regilor și Domn al domnilor, Te înalț. Tu ești Răscumpărătorul meu. Acum călătorește și își împărtășește mărturia cu alții, inclusiv cu mulți creștini atei care cred în Dumnezeu, dar își trăiesc viața ca și cum El nu ar exista.

William explică faptul că povestea sa este povestea unui “ateu care îl întâlnește pe Iisus”. El nu a crezut în Dumnezeu până când nu l-a văzut la propriu. A crescut într-o comunitate cu multe biserici, dar nu a întâlnit niciodată un creștin sau nu a auzit despre Dumnezeu într-un mod pozitiv. El crede că există mulți creștini atei și că aceștia au nevoie să știe că Dumnezeu este real și că le poate transforma viața.

Pe scurt, povestea lui William Wood este despre o întâlnire divină care l-a transformat dintr-un ateu într-un urmaș al lui Iisus Hristos. Acum, el împărtășește mărturia sa cu alții pentru a-i ajuta să îl găsească pe Dumnezeu și să își transforme propriile vieți.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!