13 Versete de încurajare din partea lui Iisus

Views: 74

În această viață ne luptăm zilnic cu situații care nu ne sunt pe plac, situații care nu ne permit să fim pe deplin fericiți sau care pur și simplu ne răpesc momente de liniște pentru că ne determină să facem lucruri pe care chiar nu vrem să le facem și pe care, în adâncul inimii noastre, am dori să le schimbăm.

Sentimentul care te invadează acum, de insucces poate, de deznădejde, de abandon și tot ceea ce vrea să te determine să nu mai încerci nu poate fi produs de Dumnezeu, pentru că Dumnezeu nu-ți va da niciodată sentimente de descurajare și înfrângere, dimpotrivă, El te vede cu ochi de iubire. Astăzi este necesar să încerci din nou, să o iei de la zero, greșelile sunt de domeniul trecutului, ziua de ieri a trecut, ziua de astăzi este cea care contează pentru ca ziua de mâine să fie perfectă așa cum vrea Dumnezeu, ridică-te, nu renunța, ia-o de la capăt! Isus nu te acuză, dimpotrivă, el te ridică și îți oferă noi oportunități, profită de această nouă oportunitate pentru a câștiga și pentru a nu mai fi niciodată învins, dușmanul poate câștiga o bătălie, dar nu va câștiga niciodată războiul, pentru că tu îl ai pe Iehova al oștirilor de partea ta.


1) Isus le-a zis îndată: „Îndrăzniţi, Eu sunt; nu vă temeţi!” (Matei 14:27)

2) Isus S-a întors, a văzut-o şi i-a zis: „Îndrăzneşte, fiică! Credinţa ta te-a tămăduit.” Şi s-a tămăduit femeia chiar în ceasul acela. (Matei 9:22)

3) În noaptea următoare, Domnul S-a arătat lui Pavel şi i-a zis: „Îndrăzneşte, Pavele; căci, după cum ai mărturisit despre Mine în Ierusalim, tot aşa trebuie să mărturiseşti şi în Roma.” (Faptele apostolilor 23:11)

4) V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.” (Ioan 16:33)

5) În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc.
Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi. (Ioan 14:2-3)

6) Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. (Ioan 14:1)

7) Dacă rămâneţi în Mine şi dacă rămân în voi cuvintele Mele, cereţi orice veţi vrea, şi vi se va da. (Ioan 15:7)

8) Ferice va fi de voi când, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni şi vor spune tot felul de lucruri rele şi neadevărate împotriva voastră!
Bucuraţi-vă şi înveseliţi-vă, pentru că răsplata voastră este mare în ceruri; căci tot aşa au prigonit pe prorocii care au fost înainte de voi.
(Matei 5:11)

9) Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. (Matei 11:28)

10) Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.” (Matei 19:26)

11) Şi iată că I-au adus un slăbănog care zăcea într-un pat. Isus le-a văzut credinţa şi a zis slăbănogului: „Îndrăzneşte, fiule! Păcatele îţi sunt iertate!” (Matei 9:2)

12) Isus a răspuns: „Tu zici: „Dacă poţi!”… Toate lucrurile sunt cu putinţă celui ce crede!” (Marcu 9:23)

13) pentru că toţi L-au văzut şi s-au înspăimântat. Isus a vorbit îndată cu ei şi le-a zis: „Îndrăzniţi, Eu sunt, nu vă temeţi!” (Marcu 6:50)


Rugăciune

Dragă Tată! A Ta să fie toată slava și onoarea, mă rog Ție prin Fiul Tău Isus Hristos, declarând ceea ce spune Cuvântul Tău: “Dar Tu îmi vei mări puterea ca a unui taur; voi fi uns cu untdelemn proaspăt”. Fie ca gloriosul tău Duh Sfânt să-mi învioreze și să-mi umple viața într-un mod supranatural. Îți mulțumesc, Doamne, că de șapte ori cade cel neprihănit și Tu îl ridici, căci ai promis că vei fi cu mine în fiecare zi până la sfârșitul lumii. Astăzi renunț la orice descurajare, apatie și frică, astăzi mă declar liber în numele lui Isus. Amin!

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!