6 Versete despre dragostea dintâi

Views: 45

Isus a spus că prioritatea noastră ar trebui să fie Dumnezeu și neprihănirea Lui, nu grijile sau compromisurile acestei lumi, dar în aceste vremuri nu este cazul, însă Cuvântul lui Dumnezeu ne învață clar că toată încrederea noastră ar trebui să fie întotdeauna în Dumnezeu. Dacă nu ne dăm seama de acest lucru, puțin câte puțin relația noastră cu El se poate deteriora treptat, până când nu mai rămâne nimic din prezența Lui în noi. Dacă nu veghem, nu ne rugăm, nu citim Biblia și nu facem fapte de dragoste, viața noastră spirituală se va stinge în mod voit.


1) Dar ce am împotriva ta este că ţi-ai părăsit dragostea dintâi. (Apocalipsa 2:4)
2) Noi Îl iubim, pentru că El ne-a iubit întâi. (1 Ioan 4:19)
3) În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica; pentru că frica are cu ea pedeapsa; şi cine se teme n-a ajuns desăvârşit în dragoste. (1 Ioan 4:18)
4) Căci dragostea de Dumnezeu stă în păzirea poruncilor Lui. Şi poruncile Lui nu sunt grele; (1 Ioan 5:3)
5) Preaiubiţilor, dacă astfel ne-a iubit Dumnezeu pe noi, trebuie să ne iubim şi noi unii pe alţii. (1 Ioan 4:11)
6) Cine nu iubeşte n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste. (1 Ioan 4:8)

Rugăciune

Dumnezeu bun și veșnic, Dumnezeu cel Preaînalt! Te laud pentru că Tu ești Drept, Sfânt și demn de toată lauda și închinarea supremă. Tată, ajută-mă să păstrez acea primă dragoste și pasiune pentru Tine. Fie ca focul Duhului Tău Sfânt să ardă mereu în mine, așa cum a făcut-o prima dată. Ajută-mă să mențin mereu o comuniune intimă cu Tine și să petrec timp de calitate în prezența Ta. Îți cer ca fiecare activitate și serviciu pentru tine să fie făcut cu pasiune, pentru că este dorința ta ca biserica ta să se întoarcă la acea dragoste pasională care conduce totul în viața noastră. Te rog să mă întărești în orice împrejurare, pentru ca nici problemele și nici grijile vieții să nu-mi stingă dragostea și pasiunea pentru lucrarea Ta. Nu vreau ca relația noastră să devină o rutină sau un obicei, eliberează-mă să nu o iau ca pe o povară. Doamne, mă rog ca în fiecare zi să aprinzi în mine dragostea ta și focul de a te căuta, în numele lui Isus, Amin!
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!