Aruncă-ți grijile asupra lui Dumnezeu

Views: 29

Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi. (1 Petru 5:7)

Să ne aruncăm grijile asupra lui Dumnezeu este o modalitate simplă și eficientă de a rezolva problema anxietății. Cu toate acestea, este nevoie de un anumit grad de încredere și de predare totală. Atunci când Îi predăm lui Dumnezeu ceea ce ne-a provocat anxietate, ne bucurăm de un sentiment uimitor de pace și liniște, deoarece știm că totul este pe cele mai bune mâini. Totul se află sub controlul Domnului întregului univers, care are grijă de noi.

Ce vă îngrijorează astăzi: probleme familiale, datorii, studii, muncă, boală, viitor? Oricare ar fi cauza anxietății tale, fie că este vorba de probleme mari sau mici, Biblia ne îndeamnă să aruncăm toată anxietatea asupra lui Dumnezeu. Dați totul Domnului în rugăciune. Dacă faceți acest lucru, veți putea să vă odihniți în El, având încredere că Dumnezeu are grijă de voi și că va acționa conform voinței Sale bune în toate situațiile.

Cum să-ți arunci astăzi îngrijorările asupra lui Dumnezeu:

  • Roagă-te și vorbește cu el despre toate problemele care te frământă. Cereți-i să vă îndrume și să vă ghideze.
  • Predă totul fără rezerve și lasă totul cu adevărat în grija Lui, pentru că El are grijă de tine.
  • Ai încredere că Domnul va continua să aibă grijă de toate circumstanțele vieții tale.

Pentru rugăciune:

Doamne Dumnezeule, vreau să-mi arunc toate grijile asupra ta. Îți pun în mâinile tale grijile mele și tot ceea ce mă frământă. Te rog să mă ajuți să mă odihnesc în tine, având încredere în grija ta și în marea ta iubire pentru mine. Îți mulțumesc cu certitudinea că pacea ta va fi în stare să-mi liniștească inima. Amin.
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 4]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!