¡Nu te teme! Dumnezeu este cu tine, aceasta este promisiunea Lui

Visits: 4

Este inevitabil să nu ne temem atunci când trecem prin mijlocul unei furtuni, se strecoară incertitudinea, se instalează anxietatea și speranța poate începe să se întunece. Cu toate acestea, Dumnezeu ne încurajează să credem într-una dintre promisiunile sale: El este cu noi.

V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri; dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.” Ioan 16:33

Concentrează-te pe promisiunea Lui

Corrie Ten Boom, supraviețuitoare evreică a holocaustului, a spus: “Dacă te uiți la lume, vei fi îndurerat. Dacă te uiți în interiorul tău, vei fi deprimat. Dar dacă te uiți la Hristos, vei găsi odihnă”.

Nimeni nu este scutit de a trece prin anumite dificultăți, poate credem că suntem singurii, dar adevărul este că toată lumea are o luptă de dus. Viața este plină de provocări, poți ieși dintr-una astăzi și alta poate apărea mai târziu, dar Dumnezeu este mereu prezent.

Sfatul pe care Corrie Tem Boom îl dă este atât de important pentru că ne amintește că odihna noastră se găsește în Hristos, nu în ceea ce se întâmplă în jurul nostru sau în noi înșine. Chiar dacă este greu, inimile noastre trebuie să rămână pline de speranță în promisiunile lui Dumnezeu.

Carnea şi inima pot să mi se prăpădească: fiindcă Dumnezeu va fi pururi stânca inimii mele şi partea mea de moştenire. Psalmi 73:26

Nu vă temeți, ci aveți încredere

Chiar dacă frica ne surprinde, păstrarea speranței noastre ferme în Dumnezeu ne permite să înțelegem că nu este vorba de puterea noastră limitată, ci de puterea extraordinară a Domnului.

Dacă ne lasă să trecem printr-un pustiu, El va fi acolo aducând izvorul de viață de care avem nevoie pentru a trece prin acea încercare.

Pustiul şi ţara fără apă se vor bucura; pustietatea se va înveseli şi va înflori ca trandafirul; se va acoperi cu flori şi va sări de bucurie, cu cântece de veselie şi strigăte de biruinţă, căci i se va da slava Libanului, strălucirea Carmelului şi a Saronului. Vor vedea slava Domnului, măreţia Dumnezeului nostru. Întăriţi mâinile slăbănogite şi întăriţi genunchii care se clatină. Spuneţi celor slabi de inimă: „Fiţi tari, şi nu vă temeţi! Iată Dumnezeul vostru, răzbunarea va veni, răsplătirea lui Dumnezeu; El însuşi va veni şi vă va mântui.” Isaia 35:1-4

Să ne încredem în promisiunile lui Dumnezeu, pentru că El nu minte și va fi prezent în orice împrejurare a vieții noastre.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 1 Promedio: 5]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!