Tot ce avem nevoie este de Dumnezeiasca Lui putere (2 Petru 1:3)

Visits: 8

Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit tot ce priveşte viaţa şi evlavia, prin cunoaşterea Celui ce ne-a chemat prin slava şi puterea Lui, (2 Petru 1:3)

Dumnezeu nu este un chelner care ne livrează ceea ce comandăm din meniu. El este un Tată care întreține un cămin cu tot ceea ce este necesar. Uneori suntem tentați să-L transformăm pe Dumnezeu într-un geniu cu o lampă și rugăciunile noastre într-o listă de Crăciun în care cerem constant lucruri materiale.

Ceea ce ne învață Petru aici este ceva foarte puternic. Puterea divină a Domnului ne-a oferit deja tot ceea ce avem nevoie pentru viață. El folosește cunoștințele pe care le avem despre Isus pentru asta. Nu este vorba doar de cunoștințe teoretice, ci de cunoștințe care vin din viață. Dacă Îl cunoști cu adevărat pe Isus, ai deja tot ceea ce este necesar pentru viață.

Credeți în Hristos și lăsați-L să vă transforme viața. În Isus găsim sănătatea și bogăția noastră, viața veșnică și o moștenire care durează veșnic.

Cunoaște-l

  • Rugați-vă lui Dumnezeu și cereți-i să vă lumineze pentru a putea înțelege Scripturile;
  • Citiți Biblia, în special Evangheliile, și străduiți-vă să îl cunoașteți pe Isus Hristos;
  • Încrede-te în Dumnezeu că îți va oferi tot ce ai nevoie.

Pentru rugăciune:

Doamne, Dumnezeul meu și Tatăl meu, Te rog să mă ierți pentru momentele în care am încercat să Te fac robul meu, văzându-Te ca pe cineva care îmi este dator. În același timp, Tată, Îți cer să-mi reînnoiești înțelegerea Ta, să Te cunosc așa cum ești cu adevărat și în felul în care Te-ai revelat. Fie ca Isus Hristos să aibă suveranitate totală asupra vieții mele! Am încredere că prin el voi primi tot ceea ce am nevoie pentru a trăi. Amin.
Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!