Un bărbat de 61 de ani a cheltuit o avere pentru a deveni un “dragon non-binar”

Visits: 0

Un bărbat numit Tiamat Legion Medusa, al cărui nume de botez este Richard Hernandez, susține acum că este o persoană “non-binară” și a cheltuit o avere pentru a arăta ca un dragon, ceea ce i-a adus respingerea fiului său biologic.

dragonladymedusa Fotografie realizată de
Screengrab from dragonladymedusa / Instagram

Aproximativ 80 de mii de dolari au fost cheltuiți pentru ca acum Hernandez să aibă un aspect de nerecunoscut prin modificarea feței și a mai multor părți ale corpului, totul într-un deceniu.

În timpul unei conversații cu youtuberul Anthony Padilla, acesta a declarat că una dintre primele sale modificări este una dintre cele mai extreme pe care le-a făcut și a constat în încrustarea unui “set” de coarne.

“Aceste coarne pe care le am pe frunte sunt mai mari decât cele pe care le am pe tot capul meu”, a spus el în timp ce le arăta cu degetul.

Fost bancher, el a renunțat la locul de muncă pentru a porni într-o călătorie spre “visul său”, începând cu tatuaje și piercing-uri care l-au determinat să își dorească să fie astăzi “un dragon non-binar”.

Nu există nicio parte a corpului său care să nu fie modificată, are cerneală pe degete și pe ochi, limba i-a fost tăiată ca cea a șerpilor și și-a scos și urechile și nasul.

“Ești propria ta persoană, iată, cred că mulți oameni sunt obsedați de cuvântul corp; multe modificări sunt ceva tabu. Dar dacă te uiți la lumea de astăzi, în mod realist, în spitalele din întreaga lume se fac modificări corporale în fiecare zi”, a declarat el în interviu.

“Aveam aproape 40 de ani, înainte de a-mi trăi viața, ca un ciudat ce sunt… Aveam deja 79 de piercing-uri și majoritatea erau ascunse”, a mai spus el, potrivit New York Post.

“Pe cele care nu erau le puteam scoate în fiecare zi și le puneam la loc, ceea ce obișnuiam să fac”, a adăugat ea, care acum este o personalitate pe Instagram cu peste 26.000 de urmăritori.

Însă fiul ei, când a început această procedură, a decis să renunțe la ea și să respingă ceea ce devenise; băiatul avea 16 ani la acea vreme.

“În momentul în care am început transformarea mea, fiul meu împlinise deja 16 ani și m-a respins în acel moment al vieții mele”, a spus el.

“Fiul meu nu mai face parte din viața mea de șapte ani, sper că cel puțin se uită la mine pe internet, pentru că motivul pentru care sunt acolo într-un mod atât de important este din cauza lui”, a adăugat el.

Reacțiile sunt însă foarte amestecate, dar toți sunt de acord că este nefiresc pentru umanitate și că ar trebui “să primească ajutor pentru problemele sale evidente”.

Acesta este doar rezultatul absenței lui Dumnezeu în viața persoanei respective, și nu propriu-zis pentru că Domnul nu a fost prezent, ci pentru că persoana în cauză a decis să se complacă în tot felul de situații și gusturi lumești și a întors spatele Creatorului său.

Părerea dumneavoastră contează pentru noi
[Total: 0 Promedio: 0]

Scrie un comentariu

Aboneza-te, vei primi notificări prin email cu noile articole!